רגע אחרי שהעונה הראשונה של "אוטו אוכל VIP" הגיעה לסיומה, החלה עונה נוספת עם מפורסמים חדשים שיתמודדו במשימות האוכל השונות. בפרק חדש שישודר הערב (שני) ברשת 13, יכינו הזמר רביב כנר ואחיו גיא כיסוני רביולי פולנטה מטוגנים, שתוכלו להכין בעצמכם בבית.

צפו בהצצה:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(באדיבות: רשת 13)

כיסוני רביולי פולנטה מטוגנים

מצרכים לפולנטה

400 מ"ל מים

800 גר' תירס

200 גרם תחליף חמאה צמחי בטעם חמאה

מלח לפי הטעם

100 גרם פטה טבעונית

עלי תרד בייבי חתוכים גס

אופן הכנה: לבשל את כל המרכיבים למעט הפטה והתרד חצי שעה, לטחון אותם במעבד מזון ביחד עם הפטה ולקרר.

מצרכים לפסטה:

500 גרם קמח לפסטה

250 גרם מים

כף שמן זית

מלח לפי טעם (חשוב כי לא ממליחים מים- זה לטיגון)

קירור צינון חצי שעה לפחות במקרר

אופן הכנה: אחרי שמערבבים את כל המצרכים, מכניסים לצינון של חצי שעה לפחות במקרר. לאחר מכן, מרדדים את הפסטה דק דק ושמים את מילוי הפולנטה בתוספת עלי התרד קצוצים, וסוגרים לרביולי. קורצים עיגולים יפים בקוטר 2-3 ביסים (מנה לבנאדם) ומטגנים בשמן עמוק חם.

מצרכים למטבל פסטו:

4 כוסות בזיליקום דחוס

4 שיני שום גדולות

4 כפות שמרי בירה

2 כפות שקדים מולבנים טחונים

חצי כוס פיסטוקים קלויים

כוס שמן זית

מלח פלפל לפי טעם

אופן הכנה: טוחנים הכל יחד עד מרקם אחיד, ומגישים לצד מנת הרביולי המטוגן.