מפגש מרגש התקיים היום (שני) ביחידה לטיפול נמרץ במרכז שניידר בין משפחתו של סמ"ר יהונתן יצחק סמו ז"ל שנהרג לאחר שנפצע קשה בעזה למשפחתה של תהילה טספייה, בת ה-8 חודשים שקיבלה את אונת הכבד שלו.
בבית החולים שניידר מציינים כי תהילה שאובחנה בלידתה עם מחלת כבד קשה, נזקקה להשתלה דחופה להצלת חייה. אימה של תהילה הייתה מיועדת לתרום לה את אונת הכבד ממש בשבוע הבא, ועם מותו המצער של יהונתן קיבלה את הבשורה שנמצאה תרומה לבתה, וזאת הודות למשפחתו, אשר בשעתה הקשה הסכימה לתרום את איבריו ולהעניק חיים לאחרים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"הילדה שלי נולדה מחדש בזכות הבן שלכם"
אמה של תהילה פנתה לאימו של יהונתן ז"ל במפגש ואמרה לה: "אני מתרגשת מאד. אין לי מילים להודות לכם. הילדה שלי נולדה מחדש בזכות הבן שלכם. אני מודה גם לצוות בשניידר שמטפל בתהילה במסירות כל כך גדולה ודואג להחלמתה". בתגובה לדברים המרגשים אמרה אמו של יהונתן ז"ל: "לצד הכאב העצום שאנו חשים, הידיעה שאיפשרנו חיים לאחרים, מחזקת אותנו".

ד"ר מיכאל גורביץ, מנהל היחידה להשתלות כבד במרכז שניידר ו ד"ר יעל מוזר גלזברג, מנהלת יחידת מושתלי כבד הודו למשפחה על נדיבותם הרבה ואמרו: "אנו משתתפים בצערכם הכבד ומודים לכם בשם בית החולים על גדלות הנפש להציל חיים ברגע קשה כל כך. ילדים, כמו תהילה, שמגיעים לאי ספיקת כבד חייבים החלפת איבר כדי לשרוד".
לדבריהם: "בזכות תרומתכם הנדיבה הענקתם לה חיים וגם חסכתם ניתוח לא פשוט לאם. אנו כמעט שבוע אחרי ותהילה חוזרת לעצמה, היא עירנית וצוחקת, וזה מה שנותן לנו אופטימיות וכוח להמשיך בעבודתנו- לראות את הילדים שהיו במצב כל כך קשה חוזרים לחיים רגילים".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
רק 14
מרגש עם ישראל חי המון בריאות
23:45 20.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרגש,דמים בדמים נגעו
החלמה מהירה לתינוקת תבדלח
21:11 20.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר