ראש מועצת אפרת עודד רביבי קורא (רביעי) לפוליטיקאים ולרמטכ"ל לעמוד יחד בחזית אחד ולהצהיר על החשיבות בחיזוק הצבא.

ברקע המחאה והמחלוקות סביב התנהלות הצבא, ראש המועצה המקומית אפרת עודד רביבי הצהיר: "קורא למנהיגי הציבור כולם להקשיב היטב לקריאתו של הרמטכ"ל הרצי הלוי ולהבין עד כמה חשוב לשמר, לחזק ולהעצים את צבא העם דווקא בימים אלה".

כזכור בחודש שעבר (אוגוסט) תקף רביבי את הקריאות לפיטוריו של האלוף יהודה פוקס: "הקריאות לפיטורי האלוף ואוהלי מחאה נגד מערכת הבטחון, משיגות את ההיפך מביטחון ומעניקות רוח גבית לאוייב".

רביבי: "צה"ל הוא המלכד והמחבר"

רביבי דיבר על החשיבות בשימור כור ההיתוך שמהווה מקום מפגש לכל חלקי החברה הישראלית. לדבריו: "בצבא נפגש הצעיר הישראלי עם הישראלי ששונה ממנו, בוגר החינוך הדתי עם זה החילוני, החילוני עם לוחמי נצח יהודה החרדים, בני הקיבוצים עם נוער עיירות הפיתוח ועוד. בשל הירידה באחוז המשרתים ממגזרים שונים המפגש הזה וכור ההיתוך עומד בסימן שאלה. ממנו צומחת עוצמתו של צה"ל, עוצמתה של המדינה ועוצמתה של החברה הישראלית. אין עוד נקודות מפגש, אין מקום שדורש ערבות הדדית שכזו וחושף את כולנו לישראלים על כל גווניהם."

עוד הוסיף ראש מועצת אפרת: "מנהיגי הציבור צריכים להשמיע קול ולומר לצד הרמטכ"ל שצה"ל הוא המלכד המאחד והמחבר. שבתוך הצבא במסגרות השונות אפשר וניתן לייצר מסלולים שיאפשרו לכל אחד ואחת לשמור על צביונו. יחד עם הרמטכ"ל עלינו ללמד את בני הנוער שלנו שנתינה למדינה היא לא רק חובה היא זכות שהסבים והסבתות שלנו, ניצולי שואה או ניצולי הרדיפות בארצות ערב היו יכולים רק לחלום עליה. ביחד אסור לנו לוותר עליה."