מתקתק ועסיסי: מתכון לסלמון ברוטב צ'ילי
החומרים:
פרוסות סלמון טריות
שמן זית ותבלינים (פלפל שחור, שום)
מעט יין
פלפלים אדומים וצהובים חתוכים לרצועות
מרגרינה
2 בצלים קצוצים דק
כוס רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
תחילה מחממים תנור ל-150 מעלות, מניחים את פיסות הדג על תבנית אפייה ומשמנים בשמן זית.
מניחים מעל מלח ופלפלים ואת היין הלבן. אופים כרבע שעה.
בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הפלפלים בשמן זית, ומוסיפים את היין. מוסיפים את כוס הרוטב צ'ילי ומרתיחים. לאחר מכן מוסיפים את המרגרינה.
מוסיפים את הרוטב לדגים, ואופים עוד כ-10 דקות.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים