מתכון לסטייק אנטריקוט על מחבת

סטייק אנטרקוט 200 גרם

מלח גס, פלפל שחור

בצל בינוני קצוץ דק

כף פטרוזיליה

חצי כוס חומץ בן יין

שמן זית

מתכון לסטייק אנטריקוט על מחבת – אופן ההכנה

מוציאים את הסטייק מהמקרר ומחכים שיגיע לטמפרטורת החדר.

מלהיטים מחבת כבדה על האש. כשהמחבת חמה מאד מכניסים את האנטרקוט לצלייה לארבע וחצי דקות מכל צד. הופכים פעם אחת בלבד. מפלפלים וממליחים קלות. מוציאים.

מוסיפים למחבת מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפטרוזיליה.

מוסיפים את החומץ. משפשפים בכף עץ עד להסמכת הרוטב.