מתכון לקדרת עוף נימוח עם אורז והרבה פפריקה

החומרים:

8 שוקי עוף טריים

בצל אחד קצוץ דק

שמן קנולה לטיגון

2 שיני שום פרוסות דק

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

חצי קילו אורז

מתכון לקדרת עוף נימוח עם אורז והרבה פפריקה

תחילה חותכים את הבצל לקוביות בינוניות ומאדים מעט בשמן חם, יחד עם השום הפרוס. לאחר מכן מניחים העוף בתחתית הסיר לאידוי.

אחרי שמביאים לרתיחה והעוף הופך שחום, מוסיפים את המלח והאורז ומכסים במים (על כל כוס אורז כוס וחצי מים).

ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהאורז מוכן. האורז סופג את הטעם של העוף, ומקבל ניחוח מיוחד. אפשר לפזר קצת פפריקה מתוקה או חריפה בסיום הבישול, להוספת צבע.