ליום העצמאות: מתכון טאקו בקר בגריל  - סרוגים

ליום העצמאות: מתכון טאקו בקר בגריל 

מושלם ליום העצמאות: מתכון לטאקו בקר בגריל שישדרג ויפתיע את האורחים בחג הקרוב | המנה תגוון לכם את התפריט ב"על האש" בקלי קלות

ליום העצמאות: מתכון טאקו בקר בגריל 
  (צילום: טקה סטודיו)

מיוחד ליום העצמאות: טאקו בקר בגריל.

מרכיבים:

400 גר' בקר (עבה)
1 בצל סגול
1/2 פלפל אדום
1/4 קישוא
שמן זית כתית מעולה
תיבול טאקו
מלח
פלפל שחור טחון
6 טורטיות תירס לטאקו
כוסברה טרייה
ליים או לימון
גוואקמולי

הוראות הכנה:

מקלפים וחותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות. שוטפים את הפלפל והקישוא וחותכים לקוביות. מוסיפים קצת תיבול טאקו לירקות. מחממים קצת שמן במחבת ומערבבים את הירקות בנפרד עד לתוצאה פריכה.

מורחים את הסטייק בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל וצורבים אותו על הגריל, משני הצדדים, וחותכים לרצועות דקות. צורבים את טורטיות התירס על הגריל במשך כמה שניות מכל צד.

מרכיבים את הטאקו עם בשר הבקר והירקות. ניתן לשדרג בצלחת עם פלחי ליים או לימון, כוסברה טרייה וגוואקמולי.


המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל: TEKA

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו