מתכון לחטיף חמאת בוטנים ושוקולד – מרכיבים:

150 גרם שוקולד מריר

כוס חמאת בוטנים

2 כפות אבקת סוכר

קמצוץ מלח

עטרות נייר לאפייה

מתכון לחטיף חמאת בוטנים ושוקולד – אופן ההכנה:

ממיסים את קוביות השוקולד בקערה במשך חצי דקה במיקרוגל מוסיפים שתי כפיות חמאת בוטנים ומערבבים היטב לקבלת מרקם חלק. שופכים לתוך כל עטרת נייר כפית מהתערובת,ומצפים את העטרת בשכבה מתערובת השוקולד. מכניסים למקרר את עטרות הנייר המצופות על מנת שהשוקולד יתקשה.

מכינים את תערובת המילוי: מערבבים חמאת בוטנים, אבקת סוכר ומלח ומערבבים עד לקבלת מרקם משחתי. מוציאים את עטרות השוקולד מהמקרר, ממלאים כל אחת בתערובת חמאת הבוטנים, ומכסים כל עטרה בשכבה נוספת של שוקולד (אם השוקולד מתקשה, כדאי להמיס אותו שוב)

מכניסים את עטרות השוקולד חמאת בוטנים למקרר, כאשר השוקולד מתקשה הן מוכנות.

מומלץ לאחסן את העטרות במקרר.