שלושה ימים לפני ההשבעה הצפויה של "ממשלת השינוי", הערב (חמישי) נחשפים פרטים חדשים על הכוורת המתגבשת של ראש הממשלה המיועד נפתלי בנט. אלו יהיו האנשים שילוו את בנט בפועלו ובניהול משרדו במהלך כהונתו.

לסרוגים נודע כי מזכיר הממשלה צפוי להיות טל גן צבי, מי שנחשב כיועצו הקרוב של בנט. השניים עובדים יחד כבר משנת 2013, כשגן צבי ניהל את המשאים ומתנים השונים של בנט לאורך השנים – כולל את המו"מ של ימינה כעת להקמת הממשלה החדשה. אפשרות אחרת שנשקלת היא מינויו של גן צבי כראש הסגל של בנט. שם נוסף שעלה כאפשרות הוא גיל ברינגר, ששימש כיועץ של איילת שקד במהלך כהונתה כשר המשפטים, אולם המינוי לא הבשיל בסופו של דבר.

בבורסת השמות האפשריים לתפקיד מנכ״ל רוה"מ נשמעים שמות של מספר מקורבים לבנט: אייל גבאי, ששימש כמנכ"ל משרד רה״מ בעבר; מנכ"ל משרד התפוצות דביר כהנא; עמית לנג, ששימש כמנכ"ל משרד הכלכלה במהלך כהונתו של בנט כשר; ומנכ"ל משרד הבינוי והשיכון יאיר פינס.

מתן סידי צפוי לשמש כדובר ראש הממשלה, זאת לאחר שכבר שימש כדובר של בנט במהלך כהונתו במשרד הביטחון. סידי בן ה-24 צפוי להיות אחד מהדוברים הצעירים ביותר של ראש ממשלה מכהן, וזאת אחרי שכבר היה ראש מערך הקמפיינים של ימינה בבחירות האחרונות.