הן חריפות במידה, עסיסיות ומלאות טעם. אתם חייבים לטעום קציצות הבשר המזרחיות, שעשויות מבשר ומעוף טחון, כוסברה, בזיליקום ונענע. מתכון לקציצות בשר מזרחיות.
● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן
מתכון לקציצות בשר מזרחיות
½ ק"ג בשר טחון
½ ק"ג עוף טחון
2 בצל מגורר
5 שום כתוש
2 ביצים
50 גרם פירורי לחם
זר כוסברה קצוצה דק
מעט עלי בזיליקום קצוצים דק
מעט עלי נענע קצוצים דק
2 כפות כמון
2 כפות אורגנו
מלח פלפל
אופן הכנת קציצות בשר מזרחיות:
מערבבים היטב את כל החומרים. מעבירים למקרר לשעה.
מוציאים מהמקרר ומערבבים שוב.יוצרים קציצות: מרטיבים קלות את הידיים. לוקחים חצי כף-יד מהתערובת ומקפצים מיד ליד כמה פעמים תוך כדי קריצת צורה עגולה.
מחממים מחבת כבדה ומטגנים 3-4 דקות (הופכים פעם אחת).
אפשר להמשיך לבשל ברוטב.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים