מזג אוויר האביבי ימשך בימים הקרובים, אם כי, צפויה ירידה קלה והדרגתית בטמפרטורות, עם אפשרות לערפילים במישור החוף והשפלה. לקראת אמצע שבוע הבא מסתמן היפוך מגמה, והחורף צפוי לשוב ולפקוד את הארץ, מלווה בגשמים וטמפרטורות נמוכות.

בנוסף, קיים סיכוי שעם חזרתו של החורף, יתפתח באזורינו גל קור, אשר יגרום לירידת שלג בהרים, על כך תצא התראה נוספת, בהתאם לצורך.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

זרימה חזקה בנחל בניאס (עופר שנער, רט"ג)

יום רביעי: מעונן חלקית עד בהיר. תחול ירידה בטמפרטורות בעיקר במישור החוף והשפלה אך הן עדיין יהיו גבוהות מהרגיל.

מחברת 'מטאו טק' נמסר כי הטמפרטורות החזויות להיום הן: קריית שמונה 22, קצרין 20, צפת 18, טבריה 25, נצרת 22, חיפה 24, ‏ת"א 23, ירושלים 20, אשקלון 22, עין גדי 26, באר שבע 24, ערד 21, מצפה רמון 19, אילת 26.

יום חמישי: מעונן חלקית עד בהיר הטמפרטורות תרדנה במקצת אך תשארנה גבוהות מהרגיל.

יום שישי: מעונן חלקית עד בהיר עם ירידה קלה נוספת של הטמפרטורות בעיקר בהרים. הטמפרטורות עדיין גבוהות מהרגיל לעונה.

יום שבת: בהיר עד מעונן חלקית הטמפרטורות תרדנה במקצת אך תשארנה גבוהות מהרגיל בעונה.

יום ראשון: מעונן חלקית עד מעונן עם ירידה קלה בטמפרטורות.