מתכון לדג עם פסטה ברוטב עגבניות

שבתות של קיץ הן הזדמנות מעולה לנסות ארוחות קלילות שפשוט עובדות, סידרנו לכם מתכון לדג ופסטה ברוטב עגבניות וזוקיני שתוכלו לתקתק בפחות מ-15 דקות

מצרכים:
100 גרם פסטה רחבה/אטריות
1/2 כוס רוטב עגבניות
1 שן שום פרוסה
1 כף שמן זית
1 פילה דג מפולט ללא עור (ניתן להשתמש בדג אמנון/ לברק או כל דג מועדף אחר)
1 זוקיני פרוס לרצועות דקות (לא חובה)
חופן עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה:

1. בסיר מרתיחים מים ומוסיפים מלח ומערבבים. לאחר מכן שהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.

2. במקביל במחבת מחממים כף שמן זית ומוסיפים את השום. כאשר מתחילים להריח את השום מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.

3. אל רוטב העגבניות מוסיפים את הדג ומבשלים 4 דקות. לאחר מכן מוסיפים את רצועות הזוקיני ומבשלים.

4. מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב והדג, מוסיפים את הבזילקום ומתקנים תיבול במידת הצורך.

בתיאבון!

===============

המתכון באדיבות קפה ביגה