בית המשפט הראשון לציון קבע כי לא ינתן צו למניעת הטרדה מאיימת נגד אורלי לב, פעילת הליכוד שהפיצה סרטון בו בחור תוקף שוטר וטענה כי מדובר בבנה של התובעת במשפט נתניהו ליאת בן ארי.
השופט כתב כי בשל עמדת היועץ כי אין צורך במתן הצו, הוא לא מוציא אותו – ודחה את בקשת מנדלבליט לקבוע כי אורלי לב פעלה שלא בתום לב: "קביעה שיפוטית, כי אדם פעל בחוסר תום לב היא קביעה רצינית בעלת משמעויות נכבדות, שלא 27תקבע כלאחר יד אלא לאחר בירור עובדתי, ראייתי קפדני וזהיר".
עוד הוסיף: "אני בהחלט סבור, כי המשיבה שגתה בהתנהלותה ביחס לסרטון המדובר, אולם תמיד עדיפה שגגה גדולה מזדון קטן, במיוחד שגגה שהמשיבה הכירה בה ותקנה דרכיה".
פסק הדין של בית המשפט בא לאחר שהיועץ המשפטי הגיש עמדה אשר פורסמה לראשונה בסרוגים, לפיה בעקבות הצהרותיה של אורלי לב, פעילת הליכוד אשר מארגנת את ההפגנות נגד המשנה לפרקליט המדינה ליאת בן ארי, כי לא תפרסם יותר כל פרסום בנוגע לבנה של בן ארי, הרי שלא צריך יותר צו למניעת הטרדה מאיימת.
על פי עמדת היועמ"ש כפי שהוגשה לבית המשפט, "די בהחלטה שתאמץ את התחייבויותיה והסכמתה של המשיבה להימנע מפרסום בעתיד".
עמדתו של היועץ כי אין להוציא את הצו, באה לאחר שהוגשה לבית המשפט עמדה לפיה אורלי לב לא הסירה את הסרטונים כפי שהתחייבה בפני בית המשפט, וכפי שפרסמנו לראשונה בסרוגים, במסגרת זו הופעלה נגד אורלי לב יחידת הסייבר של משטרת ישראל.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
אדם
מיהו האיש המסתורי (שהוא לא בנה של ליאת בן ארי) במושב חירות שתקף שוטר בנסיבות מחמירות בעת מילוי תפקידו בזמן ההפגנה של הימין נגד השחיתות של ליאת בן ארי ...
מיהו האיש המסתורי (שהוא לא בנה של ליאת בן ארי) במושב חירות שתקף שוטר בנסיבות מחמירות בעת מילוי תפקידו בזמן ההפגנה של הימין נגד השחיתות של ליאת בן ארי ?
המשך 13:03 20.08.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איתן
בתגובה ל: אדם
אני חושב שזה כן הבן של בן ארי, עובדה שלא טורחים לחפש מי זה
09:20 21.08.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איש
הכול רקוב שם פושעי בגץ הרסו הכול יחד עם הפרקליטות
12:59 20.08.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר