לאמץ בחום: מתכון לעוגיות המושלמות לצד התה - סרוגים

לאמץ בחום: מתכון לעוגיות המושלמות לצד התה

הלילות הקרירים הם הזדמנות מעולה בשבילכם להתפנק מכוס תה ריחני לצד עוגיות ביתיות ופריכות, סידרנו לכם מתכון לעוגיות פריכות שתשמחו לאמץ לעונה הקרובה- תיהנו!

לאמץ בחום: מתכון לעוגיות המושלמות לצד התה
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לעוגיות פריכות 

מצרכים:
2 ו-1/2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
180 גרם חמאה רכה/ מרגרינה בטעם חמאה
2 חלמונים
קורט מלח
לציפוי: סוכר לבן או חום/ אבקת קינמון
אופן ההכנה:

1. במעבד מזון או באופן ידני מעבדים את החמאה, תמצית הווניל והסוכר לתערובת אחידה ומוסיפים את החלמונים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומעבדים לבצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר.

2. לאחר כחצי שעה לשים מעט את הבצק ומרדדים אותו על משטח מקומח וקורצים צורות.

3. מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים סוכר או קינמון מעל ואופים בחום של 175 מעלות למשך 8-10 דקות. שימו לב: לאחר האפייה העוגיות צריכות להישאר כמעט לבנות.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
3 תגובות - 2 דיונים מיין לפי
1
המרת כמויות לבריא יותר
שרה | 12-11-2019 11:54
האם אפשר במקום מרגרינה או חמאה לשים שמן? אם כן, כמה
אפיה
חובבנית | 12-11-2019 17:05
מתוך היכרות עם המתכון המוצלח (מאוד!) גם אני חשבתי שהכמויות של המרגרינה והסוכר מטורפות... אבל כשניסיתי להמיר או לשנות - יצא על הפנים...
2
סער
רק סער יבריא הפילוג | 16-12-2019 15:56
נגד הפילוג