מגישת הטלוויזיה קורין גדעון, החליטה להתייחס היום (ב') לראשונה לתקרית הלא נעימה שהתרחשה במוצ"ש האחרון בסליחות בבית הכנסת הגדול בת אביב, שם תועדה מתווכחת עם אחד מהמתפללים בבית הכנסת שביקש לעשות סדר במחיצה בין הגברים לנשים.

לאחר שהתיעוד שלה רץ ברחבי הטוויטר, באתרי תקשורת ובשאר הרשתות החברתיות- גדעון החליטה להציג את הצד שלה במקרה וכתבה: "מה שהיה בבית הכנסת בסליחות זה אירוע כל כך שולי שבכלל לא חשבתי להתייחס אליו אבל זה יצא מפרופורציה ופוגע בהרבה אנשים ולכן אני רוצה להבהיר מה בדיוק היה שם: עזרת הנשים ממוקמת באותה הקומה של עזרת הגברים ויצא שעמדתי עם נשים נוספות על הגבול, סמוך לכניסה לבית הכנסת, מאחורי כולם. ממש לא בעזרת הגברים!".

 

View this post on Instagram

 

פעם ראשונה בסליחות! שבוע טוב🙌

A post shared by Corrina Gideon (@corringideon) on

גדעון הוסיפה וספרה את השתלשלות העניינים: "עמדנו שם שעה ארוכה בלי להפריע לאף אחד. לפתע בא מתוך עזרת הגברים איש מבוגר ומתלהם והחל לגעור בנו שנזוז יותר הצידה לכיוון עזרת הנשים. הוא הבהיל מאד אותי ואת הנשים שעמדו לצידי, קילל וגידף. רב בית הכנסת התנצל מאוחר יותר על האירוע והתנער מאותו עשב שוטה.

לצערי אנשים שהיו שם צילמו את התקרית ולמרות בקשתי שלא לעשות בזה שימוש, הפיצו את זה לכל כלי התקשורת. חבל לי שמאירוע כל כך יפה, בבית כנסת שמחבר בין כל המגזרים ושפתוח עבור כולם, זה מה שיצא. חג שמח ושנה של אחדות".