לאחר דיון שהתקיים אמש (א') בבית המשפט המחוזי בירושלים, בנוגע לבקשת צו מניעה לשידור הסרט על אייל גולן. הוחלט לדחות את בקשתו של הזמר ומנהלו בני פרץ ולשדר כמתוכנן את הסרט של אורלי וגיא על פרשת אייל גולן. בנוסף הוחלט כי גולן ומנהלו ישלמו את הוצאות המשפט בסך 15,000 שקלים.

מנהלו של גולן, בני פרץ טען אמש בדיון, כי הוא והזמר נפלו לו קורבן לתרמית ולהונאה, זאת מאחר ולא ידעו מהי המטרה האמיתית של הסרט, אליו הם אף הסכימו להתראיין. לטענתם וילנאי הבהירה ש"פניה לטוב" ושבכוונתה "לפצות" את גולן על הנזק שגרמה בעבר. אלא שבשבוע האחרון החלו ברשת 13 לשדר את הפרומואים לסרט שגילו את המטרה האמיתית.

הפרומואים שפורסמו לסרט החדש של אורלי וגיא על פרשת אייל גולן מבטיחים "רעידת אדמה". בפרומואים נראות כמה נשים בפנים מטושטשות ובעילום שם שמאשימות את הזמר המצליח בניצול ובמעשים מגונים. זאת על אף שהתיק נגד גולן נסגר כבר לפני מספר שנים מחוסר ראיות.

 

View this post on Instagram

 

מהלב שלי ישר אליכם מברזיל

A post shared by Eyal Golan (@eyalgolan1) on

על פי הפרסום ב-ynet מנהלו של גולן סיפר על דוכן העדים בדיון כי בעקבות שידור הפרומואים לסרט הפסידו כסף רב ועבודה: "הנזק שלנו מהפרומו 1.4 מיליון שקלים. 6 חוזים שבוטלו ו-7 חוזים שהוקפאו". לדברי פרץ, גם התנאים וההבטחות שסוכמו איתם לפני שידור הסרט לא נענו. לטענת פרץ וגולן אורלי וגיא הבטיחו שהראיונות יימסרו להם לצפייה ושלא ישודרו אם לא תהיה הסכמה מהם, אך דבר זה לא נעשה עד כה.

אייל גולן שנמצא כעת בצילומים בברזיל ל"גולסטאר" של HOT, פרסם בשישי האחרון סרטון תגובה בו הוא טוען כי לפני מספר חודשים אורלי וגיא פנו אליו בהצעה להשתתף בתכנית שתתקן את תדמיתו: "אמרו לנו שהם עושים תכנית תחקירים לתקן דברים שהיו בעבר, לאו דווקא עליי, ואחת התכניות זה עליי, לתקן את המעוות שנעשה לי. כמובן שבני פרץ ואני האמנו להם, חשבנו שהכוונות שלהם טובות אבל לצערי, הכוונות שלהם ממש, ממש לא טובות. הם רוצים לראות אותי במקומות פחות טובים מאיפה שאני היום, קצת רע להם וחורה להם בעין שאני מצליח וממשיך להצליח"

כזכור בסוף השבוע האחרון מכתב איומים לרשת 13, במטרה למנוע את שידורי הסרט של אורלי וגיא על פרשת אייל גולן ואיים שבמידה והסרט ישודר גולן יתבע את רשת במיליוני שקלים.

הסרט על פרשת אייל גולן ישודר מחר (יום שלישי) ב-21:15 ברשת 13.