תקציר דו"ח מולר הוגש הערב (ראשון) לקונגרס האמריקני ובו נקבע כי נשיא ארה"ב דונלד טראמפ או מישהו ממקורביו היה בקשר או תיאם מהלכים עם רוסיה כדי להשפיע על תוצאות הבחירות.
רוברט מולר, ראש ה-FBI לשעבר, בדק את מעורבות רוסיה בבחירות לנשיאות ארה"ב ולאחר חקירה קבע כי טראמפ לא ביצע פשע. אמנם דו"ח מולר גם לא מזכה אותו באופן מלא.
לפי עיקרי הדו"ח, על התובע הכללי, ויליאם בר, לקבוע אם מעשיו של טראמפ המוצגים בדו"ח עברו על הדין הפלילי בארה"ב.
הסנטור הרפובליקני המקורב לטראמפ, לינדזי גראהם, שקיבל לידיו את תקציר הדו"ל המלא, אמר כי זהו "יום נפלא. הענן שריחף מעל הנשיא הוסר", והוסיף כי מאידך "זהו יום עצוב מי שקיווה שהחקירה של מולר תפיל את הנשיא טראמפ".
I have just received topline findings from Attorney General Barr.
Good day for the rule of law.
Great day for President Trump and his team.
No collusion and no obstruction.
The cloud hanging over President Trump has been removed by this report.
— Lindsey Graham (@LindseyGrahamSC) March 24, 2019
עם פרסום תקציר הדו"ח המלא, החלה דרישה בקונגרס שהתובע הכללי יפרסם את הדו"ח המלא בפני הציבור. בנוסף, במפלגה הדמוקרטית הודיעו כי ייתכן ומולר יזומן להעיד בקונגרס.
מקודם יותר היום, אמר הנשיא טראמפ כי אינו מכיר את תכנו של דו"ח מולר וכי החקירה נגדו היא המשך "אותו ציד מכשפות", כדבריו.
עוד הוסיף הנשיא: "זה הכל שטויות. הדמוקרטים צריכים ללכת לעבוד במקום לבזבז את הזמן של כולם".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
ג
"לא יהיה כלום כי לא היה כלום" . צדק , בקרוב אצלנו
12:46 25.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק
טראמפ הכיר ברמת הגולן והקב"ה עזר לו להשתחרר מצל החקירה הזו!
00:07 25.03.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר