ערבים תקפו נהגת בכביש 60 סמוך ליישוב מעלה לבונה. הם שברו את חלונה עם פטיש. כתוצאה מכך, היא נפצעה באורח קל נפצעה באורח קל בידה והמשיכה בנסיעה ליישוב עלי, שם טופלה.

על פי הדיווח, רכב פלסטיני חסם את רכבה של המתלוננת, מהרכב ירדו מספר חשודים ניפצו את חלון רכבה באמצעות פטיש וגרמו לפציעתה באורח קל (על פי גורמי רפואה). המתלוננת נשארה ברכבה והצליחה להימלט מהמקום.

כוחות משטרה וצבא הוזעקו למקום החלו בביצוע סריקות לאיתור החשודים והרכב. נפתחה חקירה, נמסר מהמשטרה.

מוקדם יותר נדקרה נערה בת 14 בארמון הנציב בירושלים, אך המשטרה טרם איששה כי אכן מדובר בפיגוע.

מהמשטרה נמסר: "מדובר בצעירה שדווחה כי ככל הנראה אדם שאינה מכירה תקף אותה בסמוך לביתה שבארמון הנציב, באמצעות חפץ חד, והיא פונתה במצב קל על ידי מד"א. המשטרה פתחה בחקירת האירוע וחוקרי המשטרה נמצאים יחד עם הצעירה בבית החולים. בשלב זה הרקע לאירוע נבדק."

הנערה במצב קל ובהכרה

הפראמדיקים של מד"א משה בניטה ואילן גור ארי סיפרו: "כשהגענו למקום, נכנסנו לתוך דירה וראינו נערה כבת 15 בהכרה מלאה ונסערת. היא הייתה עם מספר פציעות בפלג גופה העליון וסיפרה שהותקפה כשהייתה ברחוב. הענקנו לה טיפול רפואי, העלנו אותה לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותה לבי"ח תוך כדי המשך טיפול כשמצבה קל ויציב."

מבית החולים שערי צדק נמסר: "ליחידת הטראומה פונתה לפני מספר דקות צעירה בת 14 מארוע הדקירה בארמון הנציב. במצב קל ובהכרה. סובלת מדקירה בצואר וביד."