פרקליטות מחוז מרכז הודיעה בצהריים (שני) כי החליטה לסגור את תיק החקירה נגד שני תושבי השומרון שירו למוות במחמוד עודה, תושב הכפר קוסרא שהיה מעורב בזריקת אבנים לעבר קבוצת מטיילים סמוך לכפר ה"פלסטיני", במסגרת נסיון הלינץ' בילדים שערכו טיול בר מצווה באיזור.
בהודעת הפרקליטות נאמר כי התיק נסגר מחמת היעדר אשמה לאחר שמחומר הראיות עלה כי הירי בוצע לשם הגנה עצמית.
מארגון חוננו, שמלווה את המטיילים שהותקפו, נמסר: "מהרגע הראשון היה ברור שהמון ברברי תקף קבוצת מטיילים שכל חטאם היה שהם יהודים שיצאו לטיול בר מצווה בארץ ישראל. אנו מצרים על העוול שנעשה להורים עד כה, על כך שמיד עם שחרורום מבית החולים נאצלו להיחקר בתחנת המשטרה, ובמקום לקבל צל"ש מצאו עצמם חשודים. המשטרה במעשיה פוגעת אישית בהורים גיבורים".
[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2017/11/WhatsApp-Video-2017-11-30-at-12.19.26.mp4]]]
לפני כארבעה חודשים, יצאה קבוצת ילדים מהשומרון לטיול מתוכנן שאושר ע"י צה"ל סמוך ליישוב מגדלים ולכביש אלון והותקפה ע"י המון ערבי, אשר ניסה לעשות בהם לינץ'.
בטיול, אשר עבר בתוואי אשר אושר ע"י הצבא, הרחק מכפרים ערבים, ובסמוך לכביש אלון השתתפו כ-25 ילדים ו- 2 מבוגרים אשר ליוו את הקבוצה.
בשלב מסויים בעת שהטיול עבר בסמוך למצוקים ומדרון קשה, החלו פורעים ערבים לתקוף את הטיול ממארב מתוכנן, מעדויות מהשטח עולה כי בלינץ' השתתפו עשרות רבות של פורעים.
הפורעים השליכו במשך דקות ארוכות אבנים וסלעים לעבר הילדים, קבוצת הילדים נאלצה להידחק אל עבר המדרון והמצוקים עד לסכנת חיים של ממש, גם מהסלעים שהושלכו לעברם וגם מהמדרון והצוקים במקום.

באורח נס, מצאה הקבוצה מערה במקום, שם הסתתר עד להגעת כוחות הצבא. במהלך שהותם במערה ניסו הפורעים לחדור למערה ולבצע לינץ של ממש בילדים.
מלווי הקבוצה המבוגרים נאלצו לירות ירי הרתעתי באוויר, ירי אשר לא הרתיע את המחבלים במשך דקות ארוכות תוך שהם ממשיכים לתקוף את חברי הקבוצה ללא רחם.
בשלב מסויים הצליחו הפורעים להגיע אל אחד המאבטחים תוך שהם תוקפים אותו וחוטפים את נשקו. המאבטח נפצע מאבנים בפניו ומקבל טיפול רפואי בשעה זו.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אוראור
ילדיהם - לא שמישהו מאתנו כל כך מופתע מהריטונה המזוכיסטית הזאת כבר!!!!!!!!
19:55 26.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר