[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2018/03/היום-הזה-קטע-הרב-שפירא-3.mp4]]]
ראש ישיבת רמת גן, הרב יהושע שפירא, מגיב למתקפה נגדו בשעות האחרונות בעקבות דברים שאמר אמש (שלישי) בועידת האיחוד הלאומי לפיהם "אנחנו מאמינים ובריאים, ויש חולי שהולך ומשתלט. המדינה נהיית להט"ביסטן".
בראיון שהענק הערב לתכנית 'היום הזה' בערוץ 20, אמר הרב שפירא: "אם ניגש לפוליטיקה, אני אשמח להגיב קודם להצעה פוליטית שהייתה היום מאיש פוליטי שביקש להעביר אותי מתפקידי. הכוונה היא ליאיר לפיד. אני רוצה להודות לו על ההצעה הזאת".
"הטענה שאני טענתי, שיש כזאת תופעה של דתופוביה, שפיותופוביה, הוא הדגים אותה בדיוק", תקף הרב את לפיד. לדבריו, יו"ר 'יש עתיד' "המחיש את מה שאמרתי. ברגע שרב אמר את דעתו, ואני אמרתי שהחולי הוא שלא נותנים לנו לדבר וישר אומרים שאנחנו הומופובים, כי במצע של 'האיחוד הלאומי' שעליו נתבקשתי לדבר כתוב שאנחנו לא נוגעים באף אחד במה שהוא עושה בביתו. אבל אנחנו מחנכים ומכוונים למשפחה של אבא, אמא וילדים. המשפחה היהודית, מאז ומעולם".
"כשאני פתחתי את פי להסביר את התופעה הזאת, מיד ההצעה הייתה להעביר אותי ממשרתי. כלומר, מישהו מנסה להלך עליי אימים, לסתום את פי. אבל זה לא עליי, אני רק נציג".
הרב הוסיף: "כשהוא מאיים עליי, הוא אומר לכל השאר: 'אם מישהו מכם יפתח את הפה אי פעם, אנחנו נעשה לו את המעשה הזה. אנחנו מיד נעוט עליו אנחנו מיד נערער את כיסאו, היזהרו. תיזהרו, הישמרו והיזהרו'. אף על פי שהוא יודע שלהעביר אותי ממשרתי הוא כנראה לא יוכל. זה לא תוכן הדברים, הוא בכלל לא כיוון אליי".
"אני לא הכתובת שלו. הכתובת שלו זה כל הרבנים וכל האנשים שרוצים להמשיך את תורת משה ואת היהדות המסורתית מאז ומעולם. הוא רוצה לאיים עלינו, שלא נדבר, רק מה שכשר בעיניו", חתם הרב שפירא.
מה דעתך בנושא?
10 תגובות
1 דיונים
יפה יוסף
בדיוק כמו שזכותו של חילוני לאמר את דעתו.דמטקרטיה או לא?
14:25 17.06.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
י
1. כי הוא במיעוט בתקשורת המזויפת 2. כי הוא אומר מה שהתורה אומרת 3. כי איננו פוליטיקאי
11:45 08.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי
יישר כוח הרב שפירא! אשרינו שזכינו ברב.
09:56 08.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסף, ירושלים
רבנים שנושאים את דגל התורה והאמונה ברמה. חזק ואמץ!
08:18 08.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנה
דברי אמת
23:48 07.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אמיר. רעננה
לעומת קול רבני שמנסה ליישר קו, טוב שיש רבנים שיודעים באומץ לעמוד מול המיינסטרים של יאיר לפיד
23:04 07.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמואל
ספרו של הרב יוסף קלנר שליט"א "פלורליזם פנאטיזם וכלליות" כפירוש "למלחמת האמונות והדעות" של מרן הרב זצ"ל, בהסבירו איך הפלורליזם המערבי אינו אלא פנאטיזם ארסי המאיים על כל אשר מנסה...
ספרו של הרב יוסף קלנר שליט"א "פלורליזם פנאטיזם וכלליות" כפירוש "למלחמת האמונות והדעות" של מרן הרב זצ"ל, בהסבירו איך הפלורליזם המערבי אינו אלא פנאטיזם ארסי המאיים על כל אשר מנסה להוכיח את נבערותו ורדידותו, ומביא חורבן בתור סם ממית ומשחית. למדו ותפקחנה עיניכם.
המשך 21:52 07.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרח.
יהיר לפיד כלוא וממולכד בקורי עכביש שיצר בהבל פיו. יחסיו הקרובים עם מילצ'ן ושירותו בצה"ל. מפלטו של הלכוד בפיו הגדול , בהשתלחות ברב המביע את חרדתו.
21:50 07.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמוס
כמו טומי אביו כן הבן טומטומי יהיר לפיד. מפלגתו תמחק בבחירות הבאות
14:04 08.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יפה יוסף
את הלב והשכל.גם שוחד מטמטם.
22:10 10.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר