אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

הגיע הסוף לדמעות: זן חדש של בצל פותח

בקרוב במטבח: לאחר 30 שנה של פיתוח, הצליחו המדענים ליצור זן חדש של בצל שלא יגרום לכם לבכות ויהיה אפילו טעים יותר מהבצל שיש לכם בבית. ''מדובר בפריצת דרך קולינרית'' סיפרו מנהלי הפיתוח

לאחר 30 שנות פיתוח- הגיע הסוף לדמעות
  (צילום:שטארסטוק)

מי מאיתנו לא מכיר את החוויה המרגיזה והשורפת, שמגיעה לאחר חיתוך הבצל?  חברת "באייר" הצליחה ליצור זן חדש של בצל שהולך לפתור את הבעיה ולהעניק במקומה חוויה קולינרית טעימה יותר והכי חשוב נטולת דמעות.

לאחר 30 שנות פיתוח, הצליחו מדעני החברה לייצר זן חדש של בצל בשם "סוניון". הבצל החדשני שפותח מהכלאות של זנים שונים בדרך המסורתית, לא יגרום לראשונה לדמוע בעת החיתוך שלו בשונה מיתר הבצלים הקיימים בשוק כיום. "מדובר בפריצת דרך קולינרית" סיפר לינדון ג'ונסון, מנהל המכירות ב"באייר" והסביר כי התכונה הייחודית שבו מונעת את גירוי בלוטת הדמעות.

מעבר לכך שהבצל החדשני ל יחסוך לכם לא מעט דמעות ועיניים שורפות, מדובר על פי הדיווחים בבצל טעים ופריך במיוחד. "בשונה מבצלים מזנים אחרים שהופכים חריפים עם הזמן, סוניון הופך מתוק יותר בכל יום"  סיפרו בחברה. היבול הראשון של 'סוניון" הגיעה כבר לחנויות בארה"ב כבר לפני כחודשיים.

בשלב זה מגדלים את הזן החדש רק במדינות וושינגטון ונבדה, ולשאר המדינות בארה"ב הוא יגיע באמצע מארס ובתחילת אפריל. כרגע עדיין לא נקבע מועד לשיווק בינלאומי, כך שבינתיים נאלץ לדמוע בסבלנות.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
אני רק שאלה
שאול | 20-02-2018 13:14
האם אין בעיה הלכתית בבצל החדש?