בחוג בית לפעילי ליכוד שנערך אתמול (ג') והתקיים בסניף הליכוד ברעננה, הגיעו לדבר ח"כ מיקי זוהר, ח"כ אורן חזן יחד עם ניר ברקת ראש עיריית ירושלים.

החכים תקפו בחריפות את פרקליטות המדינה על רקע הפרשות בהן חשוד רה"מ בנימין נתניהו.

אורן חזן נגד הפרקליטות

(באדיבות: כאן)

ח"כ חזן: "גם היום נראה שהפרקליטות פועלת מניעים זרים, כספיים, פוליטיים. אבל הלו' חבר'ה בפרקליטות אתם רוצים להנהיג, תתמודדו בבחירות.

אבל אלה מהפרקליטות שיושבים שנים על גבי שנים על אותו כסא שרק מחפשים  איך להחליף את מי שטיפה לא נראה כמותם, מי שטיפה מדבר אחרת, להם צריך לעשות סוף.

אם יש משהו שהתקשורת צריכה לעשות  ואם יש אורווה שצריך לנקות, כי היא מלאה, סליחה על הביטוי- בחרא זו פרקליטות המדינה והסיפור של ההתמודדות של הרדיפה של ראש הממשלה, מראה את זה באור ברור לכולנו".

ביטן: לא רוצה להתחבר לשום דבר שנאמר

ח"כ זוהר: "יהיה עליהום על היועץ המשפטי לממשלה, ועל המשטרה. אני לא חושב שיש למשטרה וליועץ המשפטי לממשלה אומץ לא להגיש כתב אישום, הם יפחדו לא להגיש כתב אישום, הם אנוסים להגיש כתב אישום.

אתם מבינים לאיפה הגענו? אין דרך ליועץ משפטי ולגופי אכיפה היום להחליט החלטה אובייקטיבית עם כל הלחץ שמופעל".

יו"ר הקואליציה ח"כ דוד ביטן הגיב לדברים בתכנית קלמןליברמן בכאן רשת ב': אני לא רוצה להתחבר לשום דבר שנאמר. באופן כללי ההרגשה בליכוד היא מאד קשה לגבי מה שקורה.

אני לא מסכים לאמירות מהסוג הזה, האמירה עצמה היא מאד קשה וההרגשה שלנו של פעילי הליכוד וחברי הכנסת שיש פה ניסיון להפיל רה"מ שלא בדרך דמוקרטית על ידי העצמת החשדות.