במוצאי שבת פרסמנו בסרוגים על תאונת פגע וברח בה נפגע ילד חרדי כבן 6 שעבר במעבר חציה באזור צומת בר אילן. הנהג שפצע את הילד נמלט מהמקום, ומאוחר יותר, לאחר שהמשטרה איתרה את הרכב הפוגע, וסגרה עליו, הוא הוסגר על ידי בני משפחתו למשטרה. הוא נעצר ובית המשפט האריך את מעצרו עד יום שני, שמו נאסר לפרסום, בשל העובדה שיחד איתו ברכב היה אחיו הקטין.
צפו בתיעוד התאונה
[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2016/08/תיעוד-דריסה.mp4]]]
(באדיבות אתר ynet)
כבר בשבת התברר כי ד' מעולם לא הוציא רישיון ונהג ברכב ללא היתר. הבוקר מפרסם אתר ynet, כי הוא הורשע כבר פעמיים בעבירות נהיגה ללא רשיון. בשתי הפעמים השופט יהושע צימרמן גזר עליו עונשים קלים, בין השאר אחרי שהתקבלה בקשתו להקל עמו משום שהוא בן למשפחה ברוכת ילדים ו"צעיר המחפש את עתידו".
צימרמן ציין שעל רקע הנסיבות המיוחדות וחומרת העבירה הוא פסל את הנאשם מלקבל רישיון נהיגה במשך שלושה חודשים, והוסיף עונש פסילה מקבלת רישיון לתקופה של שישה חודשים על תנאי. בנוסף קבע עונש מאסר על תנאי של שישה חודשים והתחייבות בסך 5,000 שקל להימנע מביצוע עבירה דומה. בפעם השנייה גזר עליו קנס כספי קל יותר של 800 שקלים בשני תשלומים ומאסר על תנאי למשך שבעה חודשים.
השר לביטחון פנים גלעד ארדן התייחס אתמול למקרה בחשבון הטוויטר שלו: "לא בקיא עדיין בפרטים אבל כשמדברים על המאבק בתאונות דרכים (וללא ספק צריך לחזק אכיפה) העובדה שקיבל רק עבודות שירות אומרת הכול! בשנה הקרובה אעשה הכול כדי שאגף התנועה כמעט יוכפל. מקווה שגם השופטים יבינו שמול חומרת העבירות יש להחמיר מאוד בענישה ולקבוע מאסרים".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
י
אבל צריך לחנך גם את הילדים. ילדים חרדים לא יודעים איך לחצות בבטחה את הכביש!
11:31 21.08.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
16:46 21.08.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוריאל
מה אתה מוציא דיבה שקר וכזב על חרדים רק בגלל שאתה שונא אותם? דברים פשוטים לא צריך להוכיח, אבל נגיד רק עובדה: מעודי לא נתקלתי בילד חילוני שביקש ממני להעביר אותו כביש, ילדים חרדים לרוב ביקשו זאת ממני. עוד מעט אלול, חזור בתשובה 'י' האומלל!
17:30 21.08.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר