מוזיקה

רוצים לעלות לבמה עם עדן חסון? תחרות הקאברים החדשה יוצאת לדרך

עדן חסון מכריז על תחרות קאברים רשמית לשיר "אדם שבור". הקאבר הויראלי ביותר יזכה את המבצע בהופעה משותפת עם עדן חסון

רוצים לעלות לבמה עם עדן חסון? תחרות הקאברים החדשה יוצאת לדרך
צילום: (צילום: אורן בן חקון / פלאש90; תמונה קטנה: דובי ריין)

בעיצומו של גל הצלחה חסר תקדים, הזמר עדן חסון משיק יוזמה חדשה ומרגשת למעריצים – תחרות קאברים רשמית לשיר הלהיט אדם שבור, כשהפרס הגדול: הופעה משותפת על הבמה עם עדן עצמו.

צפו בהסבר של עדן חסון ל"תחרות הקאברים"

(מתוך האינסטגרם של עדן)
(מתוך האינסטגרם של עדן)| צילום: (מתוך האינסטגרם של עדן)

הזרקור עובר אל הקהל

לצד ההצלחה המסחררת של השיר, עדן בוחר להפנות את אור הזרקורים דווקא לקהל שלו. תחרות הקאברים נועדה לאפשר לזמרים וזמרות, חובבים ומקצועיים כאחד, להביא את הפרשנות האישית שלהם ל"אדם שבור" – בקול, ברגש ובסטייל הייחודי להם.

עדן חסון. (יניר סלע)

איך זה עובד?

בתחרות, הדגש הוא על ויראליות: המשתתפים מתבקשים להעלות קאבר לשיר אדם שבור, והסרטון שיגיע לחשיפה הגבוהה ביותר – מבחינת צפיות, לייקים, תגובות ושיתופים, הוא זה שייבחר כזוכה. אותו קאבר ויראלי יזכה את המבצע בהופעה משותפת על הבמה לצד עדן חסון באחת ההופעות הקרובות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו