בזמן שבנט כיוון להציג תוכנית כלכלית, באיראן ובעולם המוסלמי הסרטון צבר מיליוני צפיות בחשש לתקיפה ישראלית במדינה.
כקדימון לתוכנית הכלכלית לשיפור מעמד המשרתים, העלה בנט ברשתות החברתיות סרטון וידאו קצר, ללא מילים, שבו הוא נראה מניח שעון חול על שולחן העבודה שלו ויוצא מהחדר, אל הסרטון צורף כיתוב קצר וחד בן שתי מילים בלבד: "הגיע הזמן".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
הסרטון קיבל חשיפה נרחבת ומעל ל-3 מיליון צפיות, כאשר האיראנים חוששים על רקע שלל דיווחים בימים האחרונים על תקיפה שהולכת לבוא עליהם, כאשר האיראנים מביטים על בנט כראש ממשלה לשעבר ומעורה בפרטים המוסתרים מעיני הציבור.
על פי הדיווח של סולימן מסוודה בכאן 11 במערכת הביטחון מותחים ביקורת על בנט ואומרים: "מיותר בזמן מתיחות מול איראן".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
גדעון
האיראנים טעו ובגדול, בנט מאיים עלינו ולא עליהם. בנט לא הולך לתקוף שום מדינה מוסלמית בלי אישור מועצת האחים המוסלמים של עבאס.
08:38 07.01.2026שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר