לא רק הר הבית.
בעוד יש מי שטוען שגל הטרור הנוכחי הינו תוצר של עליית יהודים להר הבית, מחר (שלישי) תונח על שולחנו של אונסק"ו הצעה לפיה גם הכותל המערבי הינו מקום קדוש למוסלמים.
ראוי לציין כי אונסק"ו הוא הארגון שאחראי באו"ם על תחומי החינוך, המדע והתרבות. בשנים האחרונות מקבל הארגון, כמעט באופן שיטתי, החלטות נגד מדינת ישראל ואף קיבל את הרשות הפלסטינית כמדינה חברה בו.
על פי ההצעה שכאמור תידון מחר, הכותל המערבי ייחשב כאתר קדוש גם למוסלמים ובמשרד החוץ עמלים כל העת בכדי לנסות ולסכל את הגעתה של ההצעה לדיון כאשר מירב המאמצים מתרכזים במדינות הידידותיות שיעזרו להפיל את ההצעה.
סגנית שר החוץ, חברת הכנסת ציפי חוטובלי (הליכוד), הגיבה לפני שעה קלה להצעה הפלסטינית ואמרה כי "הניסיון המבזה והשקרי של הפלסטינים לשכתב את פני ההיסטוריה ייכשל במבחן המציאות".
לדבריה: "הר הבית והכותל המערבי בלב ירושלים הם אבני היסוד בהיסטוריה היהודית. עובדה היסטורית שאף אחד לא יכול לערער עליה".
חוטובלי הוסיפה כי "מורשת השקרים של ערפאת נמשכת אצל אבו מאזן שכל מעשיו חותרים נגד דו קיום ופועלים לסילוף ההיסטוריה. הקשר ההיסטורי של עם ישראל לארצו הוא חזק יותר מכל יוזמה פרובוקטיבית של הפלשתינים, ומול השקרים שלהם נמשיך להציב את האמת הבסיסית והפשוטה שאנו הריבון בארצנו".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
חירבת אל שלשוליה
שמה חירבנה אמא של מוחמד את מוחמד העולל לעולם היא אכלה שזיפים לפני
04:00 22.10.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הסתר י"ה
הכותל הינו רכוש מובהק של הוואקף המוסלמי מאז ומתמיד. בפרשת הכותל, אפילו הרב קוק לא הכחיש עובדה זו. והעניין פשוט : הקב"ה מדחיק את רגלינו מהחניון של ביהמ"ק, ורוצה אותנו...
הכותל הינו רכוש מובהק של הוואקף המוסלמי מאז ומתמיד. בפרשת הכותל, אפילו הרב קוק לא הכחיש עובדה זו. והעניין פשוט : הקב"ה מדחיק את רגלינו מהחניון של ביהמ"ק, ורוצה אותנו למעלה. לא קלטנו העניין כששלח לנו נשות הכותל, עכשיו הוא שולח לנו אונסק"ו ומחר האו"מ וכו'...הנקודה המרכזית של הדור היא העלייה להר הבית.
המשך 07:36 20.10.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר