דוברות איחוד הצלה: מאז תחילת מבצע האבטחה אמש בסמוך לציון הרשב"י במירון מתנדבי איחוד הצלה העניקו עד כה (19:15) טיפול רפואי ראשוני ל-192 נפגעים באורח קל, מדובר במקרים של עלפונות, פציעות, כוויות, התייבשויות כתוצאה מחוסר בנוזלים, חבלות, בעיות נשימה, ונפילות מגובה.
מאות רופאים פרמדיקים וחובשים של איחוד הצלה במשמרות סביב השעון ימשיכו לאבטח רפואית את רבבות העולים למירון עד מחר בשעות הבוקר.
משה טייטלבוים מנכ"ל איחוד הצלה מסר: "לצערנו היינו עדים בשנים האחרונות לתאונות דרכים קשות שנגרמו כתוצאה מעייפות הנהגים השבים לביתם ממירון. חובה לנקוט במשנה זהירות, ובמקרה של עייפות יש לעצור בצד הדרך במקום בטוח ולא לקחת סיכונים מיותרים, הקריאה מופנית גם לנוסעי התחבורה הציבורית שיקפידו לשמור על קשר שיחה עם הנהג, לעקוב אחר רמת ערנותו ולא להסס להציע עצירה למנוחה בעת הצורך".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים