בסקר שערכה תחנת הרדיו החרדית "קול ברמה" באמצעות מכון המחקר "מאגר המוחות" ובו השתתפו 1,004 משיבים (49% גברים, 51% נשים) עולה כי "המחנה הציוני" הינה המפלגה הגדולה ביותר עם 24 מנדטים. מפלגת "הליכוד" בראשות נתניהו נחלשת בסקר הנוכחי בשני מנדטים ועומדת על 21 בלבד, לעומת 23 בסקר הקודם.
עוד עולה מהסקר כי "יש עתיד" ו"הבית היהודי" עומדות על 13 מנדטים. עבור "יש עתיד" מדובר בעלייה של שני מנדטים ביחס לסקר הקודם ואילו ל"בית היהודי" מדובר בעלייה של מנדט אחד. המפלגה הערבית המאוחדת יציבה עם 12 מנדטים.
מפלגת "כולנו" של כחלון עם שמונה מנדטים, "מרצ" יציבה עם חמישה מנדטים וישראל ביתנו נחלשת במנדט ועומדת על חמישה מנדטים. בגזרת המפלגות החרדיות: ש"ס ו"יהדות התורה" עם שבעה מנדטים ו"יחד" של ישי עם חמישה – שלושתן יציבות ביחס לסקר הקודם.
במפת הגושים – גוש השמאל-ערבים מונה 41 מנדטים, גוש הימין (ליכוד, הבית היהודי, יחד, ישראל ביתנו) 44 מנדטים, החרדים מונים 14 מנדטים וגוש המרכז (כולנו, יש עתיד) מונה 21 מנדטים.
בסקר השתתפו 1,004 משיבים, 49% גברים ו-51% נשים. מכלל המשיבים 17% עולים חדשים, 20% מהמגזר הערבי, 11% מהמגזר החרדי ו-52% מהמגזר היהודי הכללי. הגיל הממוצע 43 שנים.
בסקר נוסף שהתפרסם הערב במהדורת מבט של הערוץ הראשון, התקבלו התוצאות הבאות: המחנה הציוני עם 25 מנדטים, הליכוד עם 22, הרשימה הערבית המשותפת 12, יש עתיד 12, הבית היהודי 11, כולנו 9, ש"ס 8, יהדות התורה 7, ישראל ביתנו 6, מרצ 4, ויחד 4
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
ל-3
אך את רונצקי בודאי אעדיף בחוץ......
09:12 15.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ממ
אם קול ברמה נותן ליחד 4 אין מצב שהם עוברים את אחוז החסימה, יש כאלה שהולכים ראש בקיר . אפשר לפרוש ותקבל שכר על הפרישה ולא לאבד סתם קולות לימין וליהדות.
11:43 13.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעקב
אני רואה את תגובתך באתרים רבים ואני באמת תוהה האם אתה מקבל כסף מהליכוד או מהשמאל. אז לידיעתך (וגם לידיעת קהל הצופים) המצב הוא כזה. כפי שריבלין אמר כבר וע"פ חוקי...
אני רואה את תגובתך באתרים רבים ואני באמת תוהה האם אתה מקבל כסף מהליכוד או מהשמאל. אז לידיעתך (וגם לידיעת קהל הצופים) המצב הוא כזה. כפי שריבלין אמר כבר וע"פ חוקי מדינת ישראל הזכות להקים את הממשלה ניתנת לאדם בעל הסיכויים הרבים ביותר ולא לבעל המפלגה הגדולה ביותר. ועל כן ברור לכל ימני שעיניו בראשו שעדיף את הרב רונצקי ואורית סטרוק על מכלוף זוהר וענת ברקו (שלא לדבר על כל מיני דיכטרים למיניהם שמסתתרים שם למטה ברשימה) ובקיצור, כולם מוזמנים לבית היהודי
המשך 22:36 12.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בניה
צריכים ימין של תורה חזק בכנסת. אחדות בין כל הכיפות והמגזרים. רק יחד
19:42 12.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אסור שהבית יהודי יעברו את ה 6 מנדטים
19:21 12.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר