לכבוד ט"ו בשבט: לחם מתוק עם שבעת המינים - סרוגים

לכבוד ט"ו בשבט: לחם מתוק עם שבעת המינים

לקראת ט"ו בשבט ממליץ שף אמיר שכטמן, ממסעדת ל'אנטריקוט התל אביבית, על אפיית לחם מתוק וריחני המכיל בתוכו את שבעת המינים. מתכון לט"ו לחם שבעת המינים (סרוגים, מתכונים)

author-image
לכבוד ט"ו בשבט: לחם מתוק עם שבעת המינים
  מיכל אקרמן

לקראת ט"ו בשבט ממליץ שף אמיר שכטמן, ממסעדת ל'אנטריקוט התל אביבית, על אפיית לחם מתוק וריחני המכיל בתוכו מחווה שבעת המינים.

לחם בירה ופירות מיובשים

מצרכים

1 קג' קמח תופח

1.3 ליטר בירה לבנה או שחורה

200 גר' תערובת פירות יבשים מכל הסוגים

50 גר' פשטן שלם

50 גר' אגוזי מלך

הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד בצורת קיפול עד קבלת מסה אחידה.

יוצקים לתבניות אינגליש קייק, מפזרים מלח גם מלמעלה.

אופים בתנור מחומם ל150 מעלות כ 45 – 50 דקות.

==

המתכון באדיבות ל’אנטריקוט, מסעדה צרפתית כשרה (רבנות תל אביב מהדרין), מתמחה בבשר איכותי. תפריט עשיר ואווירת בראסרי צרפתית ונעימה בלבליבה של תל-אביב.

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו