פרשת השוחד בישראל ביתנו, יוצאת מתחומי המפלגה, ומגיעה גם ל'יש עתיד'.

היום (ג') מסר עדות במשרדי יאח"ה להב 433 ח"כ בועז טופורובסקי בקשר לפרשת השחיתות בה מעורבים בכירי המפלגה, בהם סגנית השר פאינה קירשנבאום והשר לשעבר סטס מיסז'ניקוב ובכירים נוספים במפלגה בהם מנכ"ל המפלגה, יועצים ועוזרים. טופורובסקי היה יו"ר אגודת הסטודנטים הארצית בשנת 2010, עת שימש מסז'ניקוב כשר התיירות ויש חשד כי האגודה שימשה כצינור להעברת הכספים ולהבנתם.

ב'יש עתיד' שיצאה בשבוע שעבר בקמפיין נגד השחיתות מסרו בתגובה: "ח"כ בועז טופורובסקי אינו קשור לפרשת ישראל ביתנו ונקרא לסייע למשטרה במידע על התנהלות משרד התיירות בשנת 2010 עת כיהן כיו"ר התאחדות הסטודנטים. יש עתיד סומכים על עבודת המשטרה ומדגישים את החשיבות בחקירה ממצה למיגור השחיתות בישראל".

ברשת ב' פרסמו היום כי אחד מעוזריו של שר החוץ אביגדור ליברמן, החשוד בקשר לפרשה, נעלם לפני כחצי שנה, ולא יודע מיקום המצאו או מה עלה בגורלו. מיכאל פלקוב, יועץ התקשורת לשעבר של ליברמן, נעלם וייתכן כי נרצח או נהרג, למרות שישנם דיווחים כי פלקוב פיברק את מותו בשל חקירת המשטרה ומחשש לחייו.