משטרת ישראל הודיעה כי בשעה האחרונה מתפרסם בערוץ רשת חברתית, פרסום כוזב ובו מידע שגוי בעניין אירוע חשד לרצח שהתרחש אמש. רצח בו מצא את מותו יוחאי אבני ששימש ככלבן בשירות בתי הסוהר.

לדברי המשטרה מדובר ב"פייק ניוז" חסר אחריות, זאת לצד הפרה של צו איסור פרסום שניתן בבימ"ש. נציין כי פרסומים כוזבים אלו, פרט לפגיעה במאמצי החקירה המתנהלת תחת צא"פ, כאמור, פוגעים משפחתו של המנוח.

חובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א אהרון שטיינמיץ שהיה במקום הרצח סיפר: "כשהגענו למקום ראינו עשן יוצא מהדירה. כוחות הכיבוי הוציאו אלינו גבר כבן 40 ללא סימני חיים. ביצענו בדיקות רפואיות אבל לצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום."

במשטרה אומרים כי "גורמי חקירה, מז"פ וגורמים נוספים ביניהם נציב שב"ס רב גונדר קובי יעקובי, הגיעו למקום ובערכת מצב שקיים ממ"ז ירושלים ניצב דורון תורג'מן, הוטלה החקירה על היחידה המרכזית של מחוז ירושלים. כמו כן הורה ממ"ז ירושלים על השלמת פעולות מהירות וסריקות במעגלים קרובים ורחוקים. חקירת המשטרה נמשכת".