הרב לשעבר של קהילת 'השמשוני' במודיעין, הרב חיים נבון, העלה לעמוד הפייסבוק שלו פוסט קצר בו שיתף את תחושותיו מנסיעתו לירושלים עם משפחתו, ממנה נאלץ לחזור בעקבות האירועים האלימים בירושלים.
"נסענו עם הילדים לכותל", סיפר הרב נבון. "הסתובבנו וחזרנו הביתה בגלל התפרעויות הערבים". לאחר מכן הוא כתב: "הבא שיגיד לי שהיום כבר אין על מה להתאבל".
בדומה לפוסטים אחרים שמעלה הרב נבון, גם הסיפור הקצר הזה גרר תוך זמן קצר דיון ער ועשרות תגובות. מי שהפעם בלט בין שלל המגיבים, הוא חבר הכנסת מהליכוד, יהודה גליק, שמתח בקורת על הרב נבון על כך שהוא לקח את ילדיו לכותל ולא להר הבית.
הרב נבון כאמור, לא עבר לסדר היום על דבריו של גליק והאשים אותו בזלזול בעם ישראל: "שוב זלזולך המתמשך בעם ישראל ובאהבתו לבית תפילתו", כתב הרב נבון.


תפסיקו לריב! אוהבים את שניכם!!