כל מה שטוב ברול אחד: מתכון לדלי רול בשר

מתלבטים מה לאכול? הנה הפתרון הקל ביקום לפניכם: קחו את כל מה שטוב במקרר, גלגלו לרול אחד והכניסו לתנור. ארוחה סופר טעימה לפניכם- תהנו!

כל מה שטוב ברול אחד: מתכון לדלי רול בשר
  דלי רול (צילום: www.joyofkosher.com)

מתכון לדֵלי רול

מתלבטים מה לאכול? הנה הפתרון הקל ביקום לפניכם: קחו את כל מה שטוב במקרר, גלגלו לרול אחד והכניסו לתנור. ארוחה סופר טעימה לפניכם- תהנו!

מנות: 8 רולים | בשרי

מצרכים:

בצק עלים קפוא
1/3 כוס חרדל
113 גרם פרוסות פסטרמה
113 גרם פרוסות בשר הודו
חתיכות בשר/ חזה עוף מבושל(כמו זה שנשאר לכם משבת לדוג')
1 ביצה, טרופה
2 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בגודל 30X40 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים קלות.

2. פותחים את גיליון בצק העלים על נייר האפייה, ומורחים עליו את החרדל באופן שווה

3. מסדרים את פרוסות הפסטרמה בשכבה על החרדל, מעל את פרוסות ההודו ולבסוף את הבשר

4. מגלגלים את בצק העלים לרולדה, כשהתפר כלפי מטה. לאחר מכן מברישים בביצה טרופה ומפזרים את השומשום.

5. אופים במשך 45 דקות עד שעה עד להשחמה קלה. ממתינים במשך 5 דקות לפני שפורסים ומגישים

=========

מקור

כתיבת תגובה

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה

שם

נושא

תוכן

אין תגובות
הצג את כל התגובות