חדשות ברנז'ה

בעקבות הסערה שעוררה: הסלבס מתייצבים לצידה של צנגאוקר

בעקבות הסערה סביב הסרטון של החטוף מתן צנגאוקר ששחרר חמאס וההצהרה שמסרה אימו בקריה, שורה ארוכה של ידוענים מתייצבת לצד האם: "היא נלחמת על בנה והיא לביאה"

בעקבות הסערה שעוררה: הסלבס מתייצבים לצידה של צנגאוקר
צילום: (צילום: ערן לוי| חיים גולדברג פלאש 90 )

אמש (שבת), לאחר שפורסם לציבור תיעוד מהשבי של החטוף מתן צנגאוקר באישור המשפחה, סערה ציבורית עזה. עשרות אנשים הגיעו למפגן תמיכה באימו של מתן – שהפכה לאחת הנשים המזוהות ביותר עם המאבק.

בהצהרה מיוחדת שמסרה בקריה, התייחסה עינב לאות החיים ששחרר חמאס. "אחרי 14 חודשי גיהינום, ללא שינה וחרדה שאי אפשר לתאר במילים, יש לי אות חיים ממתן. מתן שלי חי", אמרה צנגאוקר בפתח דבריה, והוסיפה: "כל עסקה שלא תחזיר את כולם היא גזר דין מוות לשאר. נתניהו – סיים את המלחמה, תחזיר את כולם. הילד הגיבור שלי שורד בשבי כנגד כל הסיכויים. אבל אות החיים ממתן ממחיש שהוא לא ישרוד עוד הרבה זמן, ושהחטופים בסכנת חיים מיידית. חייבים להחזיר את כולם מיד".

הצהרתה כאמור, עוררה סערה. בסביבת תומכי רוה"מ תקפו את אימו של החטוף שרוקדת לדבריהם לקצב התעמולה של ארגון הטרור חמאס, ובערוץ המזוהה עימו (14), בחרו שלא לשדר את ההצהרה.

מנגד, רבים התייצבו לחזק את האם שנלחמת על חיי בנה. הזמר אביב גפן פרסם סטורי בחשבון האינסטגרם שלו וכתב: "הלוואי שהיא תהיה חברת כנסת". הזמרת נינט טייב בחרה להקדיש לה ברשת החברתית את שירו של המשורר טל קולקר- כהן; "אמא לאמא".

לצידם, התייצבה עוד שורה ארוכה של ידוענים ביניהם גם; רותם סלע והשחקן תומר קאפון. כוכבת הרשת בר כהן כתשה בחריפות את הטוקבקיסטים שהשתלחו באם, וכתבה: "לא מאמינה שנשים/ אימהות מסוגלות לכתוב עליה דברים כאלה. היא נלחמת על הבן שלה והיא לביאה".

תגובות

231
147
יוסוף
08.12.24

היא לא אמא לביאה . המעשים שלה רק מרחיקים עיסקה !!! לא לחינם בחרו בחמאס דווקא בבן שלה .יש להם אינטרס מובהק בעניין הם יודעים שהיא תגיב כמו שהיא תגיב . שהרי הלב שלה חטוף בעזה והרטש שלה חטוף ע"י כוחות האופל פה בישראל משחקים לה בראש מנצלים את העצב את המצוקה שלהם לרווח פוליטי . רק מוכיח עד כמה המסמך של סינוואר הוא נר לרגלייהם של החמסניקים . כואב הלב על הניצול של עינב על ידי כוחוצ גדולים וחזקים ממנה . עובדה שעד היום עם כל הכלובים הקללות הנאצות ההשמצות כלום לא התקדם ......

146
ארץ ישראלתגדל
08.12.24

השמאלנים עדיין לא לקחו אחריות על חטיפת אלפי ילדים לתינוקות יהודים. אדריכלי הטרור לימדו ארגונים רבים לפגוע ביהודים. נזכור את הגיבור היהודי עוזי משולם הי"ד. נזכור ולא נשכח את הגזענות והאנטישמיות. שגרמו לפגיעה ביהודים רבים. עם ישראל חיי.

1
ב
09.12.24

כל השמאלנים שחיו אז חיים עד היום, ולכן אתה יכול להמשיך לצפות שיקחו אחריות. כמו שאתה לוקח אחריות כימני על הפשלה האדירה של 7.10

145
מיכל
08.12.24

וואו... איזה תגובות מגעילות... אמאל'ה. מעניין מה היו עושים כל אלה עם היד הקלה על המקלדת... והרפש שהם מוציאים, אם הילדים שלהם היו נחטפים. תתביישו!!!