חדשות פוליטי מדיני

עכשיו זה רשמי: טרופר והנדל מפרקים את הבית הציוני

חילי טרופר ויועז הנדל, הודיעו על פירוק השותפות ביניהם. טרופר בדרך לחבירה עם גדי איזנקוט, הנדל צריך למצוא בית פוליטי חדש. בהודעה מטעמם נמסר: "שנינו מחויבים להמשיך לשרת את המדינה ולפעול למען המשרתים"  

טרופר והנדל (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

חילי טרופר ויועז הנדל הודיעו כעת (ראשון) באופן רשמי, על פירוק מפלגת 'הבית הציוני'.

בהודעה משותפת מטעמם נמסר: "חברות אמת. יש בינינו כבר למעלה מ-20 שנה של שכנות, חברות, ישיבה זה ליד זה בבית הכנסת וגם כמה שנים של מילואים משותפים.

שנינו בחרנו לנסות לשרת את הציבור גם דרך השדה הפוליטי. בחלק מהמקרים ביחד ובכל מהמקרים בנפרד, אבל תפיסה רעיונית דומה מאוד. בשבועות האחרונים הקמנו ביחד את בית ציוני-המילואימניקים, מתוך מטרה ברורה: הקמת ממשלה ציונית, ומאמץ שהיא תהיה רחבה ככל האפשר.

לשמחתנו, המפלגה תפסה מקום חשוב ומשמעותי ורבים הצטרפו אליה. עם זאת ואל מול המציאות הפוליטית הסבוכה כל אחד מאיתנו קיבל החלטה אישית".

יועז הנדל

לסיום הם הוסיפו: "שנינו מחויבים להמשיך לשרת את המדינה ולפעול למען המשרתים והלכידות הפנימית, כל אחד ממקומו. מה שחשוב זו השותפות הרעיונית שנותרה בעינה, האמונה שעוד נשתף פעולה גם בשדה הציבורי, וכמובן החברות , שגם מי שיחפש ממש טוב – לא ימצא שאריות של דם רע.

זו חברות ארוכת שנים, שהתחילה לפני המסע הפוליטי ותימשך גם הרבה אחרי".

על פי דיווחים, טרופר בדרך לחבירה עם גדי איזנקוט, ואילו הנדל צפוי לחפש בית פוליטי אחר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
גיל אברוצקי
לפני 35 דקות

כאילו מי יודע איזה ציונים אתם חרטא. טרופר צבוע היית וצבוע נשארת מה תעשה אייזנקוט לא מכחיש שהוא ילך עם ערבים תומכי טרור הם לא בדיוק ציונים מעניין מה תעשה??? צבוע

הצטרפו אלינו