העימות נמשך

נתניהו מגיב לבן גביר: "לא הבנתי, קבל את ההחלטה הנכונה"

אחרי שאיתמר בן גביר דחה את הצעת האיחוד עם בצלאל סמוטריץ', ראש הממשלה בנימין נתניהו המשיך בלחץ כשהגיב: "אני לא מאמין שבגלל מאווים אישיים אתה מוכן לסכן את המדינה"

בן גביר ונתניהו (יונתן זינדל/פלאש90)

העימות נמשך: ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיב כעת (חמישי) לסרטון של בן גביר שדחה את הצעתו לאיחוד עם בצלאל סמוטריץ', כשבדבריו נתניהו המשיך בלחץ על איחוד הרשימות בימין.

התגובה של בן גביר

"בן גביר, אל תפיל את הימין. לא הבנתי את הסרטון שלך" כתב נתניהו. "אתה אומר שאני רוצה 'עוצמה יהודית חלשה' בגלל שאני קורא לך להתאחד עם סמוטריץ׳? הפוך! לפי כל הסקרים: בלוק טכני של בן גביר + סמוטריץ׳ = מפלגה חזקה שתחזק את גוש הימין ולא תבזבז את קולות הימין".

"סמוטריץ׳ על גבול אחוז החסימה. אם אתה לא מתאחד איתו, אנחנו נקבל ממשלת שמאל של איזנקוט עם יאיר גולן והמפלגות הערביות, הוסיף ואיים. "ארץ ישראל על הכף. עם ישראל על הכף. מדינת ישראל על הכף".

"אני לא מאמין שבגלל מאווים אישיים אתה מוכן לסכן את המדינה" סיכם נתניהו. "קבל את ההחלטה הנכונה - הגיע זמן אחדות!".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
ברכה אשת עקרונות
לפני 32 דקות

בעבר הייתה פה אחריות לאומית רחבה, כיום משחקים פוליטיים מחליפים מדיניות ביטחונית שקולה! ההיסטוריה הוכיחה שניהול סיכונים פוליטי מפקיר את ביטחון אזרחי ישראל! חייבים להחזיר את השיקול הלאומי לראש סדר העדיפויות!

הצטרפו אלינו