חדשות צבא ובטחון

צה"ל חיסל מחבל נוח'בה שפשט לקיבוץ נירים ב-7 באוקטובר

המחבל מחמד עמאד אלרחמאן אבו טעימה, שפשט לקיבוץ נירים במהלך מתקפת ה-7 באוקטובר, חוסל בתקיפה של צה"ל בדרום רצועת עזה. בצבא ציינו כי לאורך המלחמה פיקד על חוליית נוח'בה, קידם מתווי טרור וניסה לגייס מחבלים חדשים לארגון

חיסול המחבלים (צילום: דובר צה"ל)

צה"ל הודיע כי תקף אתמול (שלישי) בדרום רצועת עזה וחיסל את המחבל מחמד עמאד אלרחמאן אבו טעימה, ראש חוליית נוח'בה בזרוע הצבאית של חמאס, אשר השתתף בפשיטה על קיבוץ נירים במהלך מתקפת ה-7 באוקטובר.

על פי הודעת צה"ל, במהלך המלחמה פיקד אבו טעימה על חוליית נוח'בה שביצעה מארבים נגד כוחות צה"ל שפעלו ברצועה. עוד נמסר כי בתקופה האחרונה עסק בקידום מתווי טרור נוספים, בשמירה על כשירות המחבלים ובניסיונות לגייס פעילים חדשים לשורות הארגון.

רגעי החיסול
רגעי החיסול| צילום: צילום: דובר צה'ל

בצה"ל ציינו כי המחבל היווה איום מיידי על הכוחות הפועלים במרחב, ולכן חוסל בתקיפה מדויקת שבוצעה מהאוויר.

עוד נמסר כי כוחות צה"ל בפיקוד הדרום ממשיכים לפעול במרחב בהתאם להסדרים הקיימים, וכי יוסיפו לפעול להסרת איומים מיידיים ולפגיעה בתשתיות הטרור ברצועת עזה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו