על רקע האירועים האחרונים וההליכה הכמעט ודאית לבחירות, בריאיון ל'סרוגים', אומר עו"ד אלדד יניב כי הוא יעשה כל שביכולתו כדי לשנות את מדינת ישראל. עם זאת הוא מסרב לומר באיזו מסגרת הוא יעשה זאת והאם מפלגתו 'ארץ חדשה' תתמודד גם בבחירות הקרובות.
"כמו אזרחי ישראל גם אני שמעתי הבוקר שהולכים לבחירות. אני אעשה מה שאפשר כדי לשנות את ישראל. אין לי מושג עדיין איפה ואיך. אני אמשיך במאבק שלי לשנות את המדינה. איך ובאיזו מסגרת, אני עדיין לא יודע ואבחן את זה בימים הקרובים. אני, בניגוד לפוליטיקאים, לא עסוק בשבוע האחרון לגרור את המדינה לבחירות סרק. עכשיו יש בחירות סרק ואני אלך".
לדביר יניב "האחריות לפירוק הממשלה היא על כל האנשים שיושבים בממשלה. זאת ממשלה שלא עשתה כלום והולכת לבחירות אחרי שנתיים שלא עשתה כלום".
יניב סבור כי פירוק הממשלה מגיע על רקע שיקולים אישיים בלבד. "הכל משיקולים פוליטיים. זה שביבי רוצה להפיל את הממשלה וזה שיאיר לפיד רוצה להפיל את הממשלה זה משיקולים אישיים. זה אפילו לא מגיע לדרגה של שיקולים פוליטיים".
על הסערה סביב חוק הלאום אומר יניב כי "הכל מבויים מא' עד ת'. אילו בחירות סרק. אין שום סיבה לגרור מדינה לבחירות פחות משנתיים אחרי הבחירות הקודמות. אין שום סיבה".
"יכול להיות שאחרי הבחירות אנחנו נראה את אותה הממשלה. ולכן אילו בחירות סרק. לטלטל את אזרחי ישראל בשביל לקיים בחירות סרק", אומר יניב.
כאמור, אלדד יניבהוא עורך דין, עיתונאי ויועץ פוליטי. יניב היה ממקורביו של אהוד ברק בתקופת כהונתו כראש ממשלה ובראשית חזרתו לפוליטיקה. בבחירות האחרונות לכנסת הוא עמד בראש מפלגת "ארץ חדשה", אך לא הצליח לעבור את אחוז החסימה.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
דימטרי השותק
22:34 02.12.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר