פרקליטות מחוז מרכז הודיעה היום (חמישי) לח"כ צביקה פוגל (עוצמה יהודית) על סגירת תיק החקירה נגדו לאחר שנחשד בעבירות של הסתה לטרור.
בתגובה מסר ח"כ פוגל: "כשביקשתי לתקוף בחווארה, פתחתם לי תיק. כשהזהרתי על מה שצפוי מעזה, בחרתם להתעלם. עכשיו, אחרי 14 חודשים של חקירה מיותרת וחסרת בסיס, סגרו לי את התיק על חווארה. את התיק על 7 באוקטובר אני לא אסגור לכם!"
כזכור, פוגל התראיין ברדיו "גלי ישראל" יום לאחר הפיגוע בחווארה והתייחס לפרעות שביצעו מתיישבים בכפר שממנו יצא המחבל שביצע את הרצח. "המעשה שעשו אתמול תושבי יהודה ושומרון בחווארה זה אפקט ההרתעה הכי חזק שהיה למדינת ישראל מאז חומת מגן" אמר פוגל. לדבריו, "אחרי רצח כמו שהיה אתמול צריך כפרים בוערים כשצה"ל לא פועל".
בעקבות כך, הודיעה היועצת המשפטית לממשלה על פתיחת חקירה נגדו בחשד להסתה לטרור. פוגל נחקר כשש שעות בלהב 433 ושוחרר לאחר מכן. לאחר מכן נאלץ להבהיר את דבריו: "אני רוצה להבהיר בשפה שאינה משתמעת לשתי פנים: אני לא מעודד אזרחים לשרוף כפרים", אמר פוגל.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אזרחית
מה היא התגובה שלך,ש ב 2017 ידע הבוס שלך ו סיפר מול המצלמות ו המיקרופון לכל העולם ב בירטי פרטים על התוכנית של חמאס ו לא מנע את 07.10.23?
14:58 11.04.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר