בשעה 22:00 היום (ראשון) הסתיים סבב ב' של הבחירות ב-35 רשויות מקומיות ברחבי הארץ. ומשרד הפנים מעדכן את נתוני ההצבעה. 443,595 תושבים, שהם 46.1% מבעלי זכות בחירה מימשו את זכותם להצביע ולהשפיע.
בחיפה הצביעו 28.76%, בבית שמש הצביעו 60.7%, ברמלה 40.57%, ברחובות 47.7%, בערערה 61.47%, בדיר אל אסד 84.52% ובג'וליס 87.35%, אחוזי ההצבעה המפורטים מתעדכנים בפורטל הבחירות של משרד הפנים.
עם סגירת הקלפיות, אמר שר הפנים משה ארבל : "אני מבקש להודות לרבבות תושבים שגילו אזרחות טובה ויצאו שוב גם היום להצביע. אני מודה למנכ"ל משרד הפנים, רונן פרץ ולמפקח הארצי על הבחירות, ריאן גאנם, על ניהול מערכת בחירות למופת הן בסבב הראשון והן בסבב השני שהסתיים עתה.
ברוך השם הכל התנהל כמצופה, כאשר ההיערכות המוקדמת של משרד הפנים, המשטרה, צה"ל ומערך הסייבר הלאומי, איפשרו הצבעה תקינה ורציפה, תוך הקפדה על טוהר הבחירות. אני מברך את ראשי הרשויות הנבחרים".
תוצאות הבחירות ב-35 הרשויות יפורסמו רק לאחר ספירת הקולות מהמעטפות החיצוניות ע"י ועדות הבחירות ברשויות השונות והשלמת כל הבקרות הנדרשות.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
בן ציון
האמת בתור אחד שגדל בחיפה , להורים שחיו בה טרם הוקמה המדינה …וככה יש כל כך רבים בעלי זכות בחירה שלא ממשים אותה…!!! למרות שיש מה לשפר בעיר שלנו ולאור...
האמת בתור אחד שגדל בחיפה , להורים שחיו בה טרם הוקמה המדינה …וככה יש כל כך רבים בעלי זכות בחירה שלא ממשים אותה…!!! למרות שיש מה לשפר בעיר שלנו ולאור הארנונה הגבוהה יחסית …לא מצאו זמן לנסות לבחור במי שישנה את פניה של העיר בעלת הפוטנציאל העצום שבה , פשוט כואב …עד כדי כך …!!!
המשך 08:35 11.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עצוב
ברור שבבית שמש הצביעו 60% עזבו את הלמודים בישיבות כדי להצביע לצבא אין להם זמן פנוי .פיחס
22:44 10.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר