מתכון לעוף בשזיפים
4 בצלים גדולים קצוצים דק
רבע כוס יין (רצוי לבן)
4 כרעי עוף
מלח
מעט פלפל לבן
מעט פלפל אנגלי טחון
כפית וחצי כוסברה
שזיפים יבשים ללא הגרעינים שלהם
מתכון לעוף בשזיפים – אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת. מוסיפים את הבצלים ומטגנים. כשהם מזהיבים, מוסיפים את היין הלבן.
בינתיים מחממים את התנור לכ-180 מעלות.
מניחים בקערה את המלח והתבלינים. מוסיפים את חלקי העוף עד שיספגו את התערובת. לאחר-מכן, מוסיפים את העוף לסיר, מכסים ואופים בתנור במשך כחצי שעה.
אחרי כחצי שעה ממשיכים באפייה של כשעה וחצי על חום נמוך.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים