כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף.

רכיבים

עבור כנפי העוף:

600 גרם כנפי עוף
1 כף שמן זית
מלח
פלפל
קמח
2 כפות פפריקה

לרוטב הקוריאני החריף:

10 כפות רוטב סויה
6 כפות סוכר חום
4 כפות חומץ אורז
2 כפות רוטב סרירצ'ה
2 כפות שמן שומשום
3 שיני שום
2 כפות מים קרים
1 כף עמילן תירס

לקישוט:

בצל ירוק
שומשום לבן

הוראות הכנה:

מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית.

מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה.

מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על ​​אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך.

בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה.

טובלים את כנפי העוף ברוטב, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.