כן כן, זה כנראה שילוב שלא חשבתם עליו: קבלו מתכון לסלט מקורי במיוחד: סלט אספרגוס ותותים
רכיבים:
- 400 גרם גבעולי אספרגוס חי
- 250 גרם תותים טריים ושטופים
- 100 גרם תרד טרי ושטוף
- 2 כפות צנוברים\אגוזים
- חצי צרור עירית
- חצי צרור פטרוזיליה
- 3 כפות חומץ פטל
- 5 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- ננקה ונקלף את האספרגוס, נסיר את החלקים העציים ונחתוך לטבעות.
- ננקה את התותים ונחתוך לפרוסות.
- נטגן קלות את הצנוברים\האגוזים.
- נכין רוטב- נערבב את חומץ הפטל, שמן הזית, המלח, הפלפל ועשבי התיבול הקצוצים.
- נשפוך את הרוטב על האספרגוס והתותים החתוכים.
- בקערה, נניח את התרד ומעליו את האספרגוס והתותים, נפזר את הצנוברים\אגוזים ונגיש.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל BEKO
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים