כן כן, זה כנראה שילוב שלא חשבתם עליו: קבלו מתכון לסלט מקורי במיוחד: סלט אספרגוס ותותים

רכיבים:

  • 400 גרם גבעולי אספרגוס חי
  • 250 גרם תותים טריים ושטופים
  • 100 גרם תרד טרי ושטוף
  • 2 כפות צנוברים\אגוזים
  • חצי צרור עירית
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 3 כפות חומץ פטל
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. ננקה ונקלף את האספרגוס, נסיר את החלקים העציים ונחתוך לטבעות.
  2. ננקה את התותים ונחתוך לפרוסות.
  3. נטגן קלות את הצנוברים\האגוזים.
  4. נכין רוטב- נערבב את חומץ הפטל, שמן הזית, המלח, הפלפל ועשבי התיבול הקצוצים.
  5. נשפוך את הרוטב על האספרגוס והתותים החתוכים.
  6. בקערה, נניח את התרד ומעליו את האספרגוס והתותים, נפזר את הצנוברים\אגוזים ונגיש.

המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל BEKO