גאיה סרטנה, בוגרת תואר ראשון בתזונה כותבת לנו מספר טיפים חשובים כיצד ניתן לצלוח את חג החנוכה בשלום ולשמור על תזונה נכונה.
חג חנוכה הגיע, ואיתו הסופגניות, הלביבות והארוחות המשפחתיות. קודם כל, הדבר הכי חשוב: אכלתם סופגנייה? בלי רגשות אשם! זה לא סוף העולם, ולא צריך לשבור את הכלים. תתפנקו על הסופגנייה הזו.
טיפים חשובים לחג החנוכה:
הקפידו לאכול ארוחה מסודרת לפני שאתם אוכלים את הסופגנייה.
עשו לעצמכם טקס, תשימו את הסופגנייה על צלחת. תאכלו בריכוז, בלי מסכים ובלי הסחות דעת. תהנו מהרגע.
הרגשתם מלאים ולא סיימתם את הסופגנייה? אתם ממש לא חייבים לסיים אותה, אפשר לשמור למחר.
הסופגניות הקלאסיות עדיפות על הסופגניות החדשות שיכולות להחליף ארוחה שלמה.

עוד טיפים חשובים:
כשאתם מכינים לביבות הקפידו לספוג את השמן בנייר סופג. תאכלו בצד הלביבה סלט, והכניסו לתוך הלביבה ירקות כמו קישואים.
יש לכם ארוחת חג? השתדלו לא להתאפק ולהגיע רעבים. תאכלו ארוחות מסודרות במהלך היום, הקפידו על שתייה מרובה, והמשיכו לבצע פעילות גופנית במהלך החג.

הכי חשוב: אל תשברו את הכלים. בלי רגשות אשם מיותרות. לא שברתם דיאטה, ואתם לא צריכים לפצות על זה במכון הכושר. אין סיבה להיכנס לסטרס.
זכרו שאורח חיים בריא היא דרך חיים. וצריך למצוא את הדרך המאוזנת והבריאה לכל אדם.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים