"מוצרי היגיינה חיוניים לנשים אינם נכללים ברפורמה להוזלת מוצרי הפארם", כאן סקרה ח"כ רוזין את הפערים בארץ לעומת המחירים בעולם על מוצרי יסוד ההיגיינה הנשית: טמפונים, מגני תחתון ותחבושות.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(מתוך ערוץ כנסת)

"יכול להיות שהפערים גדולים יותר"

"רק טמפונים הם מוצר בפיקוח", השיב לה ח"כ גולן. "הנושא של הפערים הוא מטריד ביותר. נבדוק את הפערים לעומקם. יכול להיות שהם גדולים יותר". והעיד על כוונתו לפעול לבדיקה מעמיקה להורדת יוקר המחייה, גם בנושא זה.

זה לא מוצר פארם

"נשים רבות לא יכולות לרכוש לעצמן תחבושות. הן משתמשות בגרביים, בדים וכדומה לתחליף. נערות רבות לא יוצאות מהבית מחשש למבוכה ציבורית. זה לא בושם או דאורדורנט, צריך להתייחס לזה כמוצר יסוד". הוסיפה רוזין. "אני בהחלט מקבל את האבחנה החשובה הזאת שאלו לא מוצרי מותרות אלה בחזקת מוצרי יסוד", חתם גולן ואמר כי יפעל בכל האמצעים הדרושים והנתונים ברשותו להקלה על הצרכניות בנושא.