בת 19 נכבלה בשרשרת ומנעול והוכתה קשות באמצעות מוט ברזל וכבל חשמל על ידי הוריה ואחיה לאחר שגילו כי ניהלה קשר אישי עם גבר.
בתאריך 30.7.21 התקבל במשטרת ישראל דיווח מאזרח שמסר כי בעת שנסע בכביש 1 קפצה לפני רכבו בחורה יחפה חבולה שסיפרה לו כי ברחה מביתה לאחר שבני משפחתה הכו וכלאו אותה. שוטרי תחנת מודיעין הגיעו למקום, אספו את הצעירה בת 19 והעבירו אותה לבית החולים לקבלת טיפול רפואי לאחר שהבחינו בחבלות קשות על גופה.

מעדותה של הצעירה בבית החולים התברר כי היא הוכתה באמצעות מוט ברזל, אלה וכבל חשמלי על ידי הוריה ואחיה לאחר שגילו כי היא נמצא בקשר עם בחור מדרום הארץ. בהמשך, נקשרה הצעירה בשרשרת ברזל באחד החדרים למנוע ממנה לברוח. לאחר שחששה כי בכוונת משפחתה להרוג אותה, ניצלה הצעירה את היעדרותם של בני משפחתה באחד הימים כדי להימלט ולהזעיק עזרה.
כוחות משטרה שהגיעו למאהל בו נמצאת משפחתה ביער בן שמן, איתרו ועצרו את הוריה ואת אחד מאחיה, שאר האחים שהיו מעורבים בתקיפתה וכליאתה, נמלטו מהמקום ולאחר מאמצים רבים אותרו ונעצרו שני אחים נוספים מספר ימים מאוחר יותר.
מעצרם של חמשת החשודים הוארך ע"י בית המשפט מעת לעת, ועם סיומה של חקירה מקיפה ומורכבת, הוגשה היום הצהרת תובע ע"י יחידת התביעות במחוז מרכז על הכוונה להגיש כתב אישום כנגדם בימים הקרובים וכן בקשה למעצרם עד תום ההליכים.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
רפאל
מדוע שהכותרת לא תהיה אמיתית פשוטה ברורה ונכונה: עוד מקרה אלימות קשה במגזר הערבי : בדואים תלו את בתם וכו'....
14:01 15.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גיא ליפשיץ
ערבים התחילו להתנחל ביערות במרכז הארץ. פשוט אסון מה שעשו בנגב הם מתחילים לעשות במרכז הארץ.
23:46 12.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראלי
למה לא מוזכר בני מיעוטים או ערבים בסיפור?
21:50 12.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבינועם
פשוט מזעזייז איך אפשר כך להרביץ מה ניסגר איתכם מה אתם חיות איפה המצפון מאיפה הרוע לב הזה הם צריכים לשבת כול החיים בקלה ליביליבי עים הנערה
20:03 12.08.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר