לאחר שיו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו אמר כי הממשלה "נכנעת לאיראן" בנאומו בדיון המיוחד של הכנסת על "מחדל נתב"ג", ראש הממשלה נפתלי בנט הגיב במתקפה נגד ראש הממשלה לשעבר וטען כי הוא לא פעל מספיק נגד האיום האיראני.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בנט על נתניהו וסוגיית איראן (צילום: ערוץ הכנסת)

"מכיוון שקודמי מרבה לנופף בצורה בלתי אחראית בדגל איראן, אני לא אפרט כדי לא לפגוע בביטחון המדינה, אני רק אגיד שמעולם לא היה במדינת ישראל מישהו שדיבר כל כך הרבה ועשה כל כך מעט בעניין איראן" אמר ראש הממשלה בנט על קודמו בתפקיד.

נתניהו עלה שוב והגיב: " זו לא העת לעבור על כל המאמצים שחבריי ואני עשינו במהלך השנים, שעיכבו, חיבלו וסיכלו, במישור המבצעי, המדיני, הכלכלי והמודיעיני, במהלך השנים כדי לעכב כמיטב יכולתנו את תכנית הגרעין האיראנית. מי שיודע את האמת לגבי הפעולות שלנו הם האיראנים ולא בכדי הם ייחלו לכך שהממשלה שלנו תוחלף בממשלה שלכם, הם יודעים למה."