נמאס לכם קצת מכל הנישנושים שחרשתם עליהם? קבלו מתכון קליל: נאצ'וס משודרגים שתוכלו להכין תוך 15 דקות בלבד:

מצרכים:
חבילת נאצ'וס (200 גרם)
שעועית שחורה (שימורים או לחילופין שעועית שהשרתה במים במשך 12 שעות ואז מבושלת במים רותחים במשך שעתיים לריכוך)
1 אבוקדו בשל
100 גרם צ׳דר
3 כפות שמנת חמוצה (27% שומן)
כף מיונז
לימון
מעט מלח

מצרכים לרוטב סלסת "פיקו דה גאיו":
2 עגבניות (עדיף סוג תמר כי הן מתוקות יותר)
צרור כוסברה
2 פלפל חלפניו
1 בצל
כף שמן

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:
10 דקות לפני ההגשה, נכניס לתנור את הנאצ׳וס שמעליו הצ׳דר המגורדת לתנור על 180 מעלות. בזמן הזה, את האבוקדו נמעוך יחד עם המיונז והלימון ונוסיף מעט מלח.

נכין גם את רוטב סלסת "פיקו דה גאיו": קוצצים את העגבניות, בצל, חלפניו והכוסברה דק דק, מתבלים עם שמן זית ומעט לימון ומערבבים היטב.
נוציא את הנאצ׳וס מהתנור, נפזר מעליו את האבוקדו, רוטב הסלסה, השעועית והשמנת באופן שווה.
בתאבון!

המתכון באדיבות: משה לב ארי