השר לשירותי דת, יעקב אביטן בראיון לאולפן סרוגים: אנחנו היום יותר מתמיד עם נתניהו, מנהיג שלא מפלג, לא מסכסך בם, אתה מצביע ש"ס אתה מקבל נתניהו".  על ההצעה של גנץ לאשר נישואים אזרחיים: "בשביל לקושש כמה קולות, אנשים מוכרים את הערכים והזהות שלהם. גנץ הופך את עורו"

על הטענות שהציבור החרדי לא שמר על ההנחיות בקורונה: "די להסתה, יש מסכים שמנסים לבוא ולהפריד ולקרוע את העם הזה לגזרים, בכל מקום היו הפרות, אנחנו היחידים שצעקנו אשמנו בגדנו, די להסתה הזו"

מפלגתו של סמוטריץ' גם שומרים על הזהות היהודית של המדינה?

"אצלנו זה שמירה על הזהות היהודית באמת ובתמים, אני בטוח שגם שם יש אנשים טובים שצריכים לעבור את אחוז החסימה, מי שבאמת נלחמת על הזהות היהודית זו תנועת ש"ס, אנחנו הכי שומרים מתוך הממשלה מתוך הקבינט, אני לא חושש שיזלגו קולות מסמוטריץ', אנחנו בעז"ה נקבל דו ספרתי"

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

הרב יעקב אביטן