שנתיים אחרי ההצלחה האדירה של "הכי קרוב אלייך" שכתב יחד עם עילי בוטנר, אביב אלוש משחרר היום (ג') שיר חדש שכתב והלחין בליווי קליפ שצילם לבד ומתעד את משפחתו בגל הראשון של הקורונה.

"את השיר 'מקום מולך' כתבתי לאשתי מתוך התבוננות בה ובנו והמשפחה שהפכנו להיות", מספר אלוש "תהליך של עבודה קשה ורצון להצליח יחד ולשמור על הבית שלנו. אני כל כך שמח ומוקיר תודה על המסע וההתפתחות המשותפת שלנו ובעיקר על זה שהצלחנו ללמד אחד את השנייה להבין כמה הזוגיות שלנו היא הדבר הכי חשוב בעולם ואנו מחויבים לתת לה את מלוא תשומת הלב, בטח כשנכנסים לתמונה גם שלושה ילדים שיהיו בריאים והרביעי בדרך ב"ה".

(מילים ולחן: אברהם אביב אלוש | עיבוד והפקה מוסיקלית: פטריק סבג)

את השיר אלוש כתב עוד הרבה לפני הקורונה. "את השיר תכננתי להוציא לפני פסח האחרון עם תסריט אחר לקליפ ורגע לפני שיצאנו לצלם אותו הגיעה הקורונה ושינתה לכולנו את המציאות, כשהבנו לאן הרוח מנשבת, החלטנו, נופר ואני, לארוז את הבית והילדים ולנסוע לחוות בודדים בצפון למרגלות הר מירון", סיפר אלוש. "גרנו שם כמעט ארבעה חודשים מה שהפך להיות "הבית" שלנו בזמן הסגר ומה שהביא אותי להחלטה לצלם את הקליפ החדש בטלפון הנייד וזה הרגיש לי הדבר הכי טבעי לעשות".

"מקום מולך" הוא שיר על הרצון לשמור ולהעריך כל יום מחדש את מה שיש לנו. שיר אהבה והכרת תודה ולאור התקופה האחרונה השיר קיבל אפילו משמעות רחבה יותר.